Τα δωμάτια Avgerou Studios and Apartments  βρίσκονται στην παραλία Ψακούδια, στην καρδία του παραδείσου της Χαλκιδικής και στη γενέτειρα του μεγαλύτερου αρχαίου φιλόσοφου, Αριστοτέλη. Είναι ιδανικός προορισμός στη Χαλκιδική μιας και βρίσκεται μεταξύ των υπέροχων παραλιών της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας. Η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές, αλλά και για όσους αναζητούν το καλοκαιρινό ξεφάντωμα. Οι μαγευτικές παραλίες, οι ήρεμοι κολπίσκοι, τα κρυστάλλινα νερά δίπλα στα κατάφυτα δάση και στους απόκρημνους βράχους θα συνθέσουν τις καλοκαιρινές αναμνήσεις σας που θα έχετε για πάντα στην καρδιά σας.
 
Σε πολύ μικρή απόσταση από το συγκρότημα θα βρείτε:
•  Beach bars με ξαπλώστρες στην άμμο
•  Super market, καταστήματα
•  Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
•  Πληθώρα εστιατορίων, πιτσαρίες, cafe, κλπ.
Κοντινοί Προορισμοί
Στην περιοχή  βρίσκεται το μεγαλύτερο γυναικείο μοναστήρι της Ελλάδος, Iερό Kοινοβίο “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” και το κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΟΡΜΥΛΙΑ» και τον τίτλο «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΝΗ». Η περιοχή προσφέρεται για πολλές εξορμήσεις σε ορεινά και παραθαλάσσια χωριά της Σιθωνίας, αλλά και της Κασσάνδρας. Επίσης, από τον όρμο της Παναγίας που βρίσκεται σε απόσταση 24 Km μπορείτε να πάρετε το καραβάκι που κάνει τον περίπλου του Αγίου όρους.
 
Μετακίνηση:
Για τη μετακίνησή σας στη Χαλκιδική μπορείτε να επιλέξετε την ενοικίαση αυτοκινήτου ή μηχανής ή το ΚΤΕΛ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων και μικρών σκαφών για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν κοντινές περιοχές και παραλίες.
 
Χρήσιμες Αποστάσεις:
Χώρα Ψακουδίων: 6,5 χλμ
Αεροδρόμιο Μακεδονία: 80 χλμ